Heeft elektrosmog invloed op hersenmist?

Een groot aantal mensen heeft last van hersenmist, ook wel bekend als brain fog. Dit is geen aandoening maar een verzameling van verschillende symptomen. Hersenmist kan zowel fysiek als mentaal tot uiting komen, dat verschilt per persoon. Mensen met hersenmist zitten als het ware in een continue waas of slaapmodus. Ook kan er pijn aanwezig zijn in diverse delen van het lichaam. De oorzaak van deze brain fog is vaak niet exact te achterhalen. De kans is echter groot dat dit veroorzaakt wordt door elektrosmog. Meer hierover lees je in onderstaande tekst.

Invloed van straling op het brein

Elektrische apparaten brengen straling voort. Veel mensen hebben dit niet in de gaten, omdat deze straling onzichtbaar is. Elektrosmog is alleen waarneembaar met speciale apparatuur. Hoe groter het aantal elektrische apparaten in een woning, hoe meer straling er is. Deze straling kan op den duur gevolgen hebben voor het menselijk brein. Dit kan zich onder meer uiten in hoofdpijn of duizeligheid, maar vaak heeft brain fog betrekking op het cognitieve gedeelte van de hersenen.

nature

Symptomen van brain fog

Zoals je al kon lezen heeft hersenmist een aantal verschillende symptomen. Dit zijn bijvoorbeeld moeilijk uit je woorden kunnen komen, concentratieproblemen en verwardheid. Daarnaast is het kortetermijngeheugen vaak een stuk minder dan voorheen, ben je snel afgeleid en heb je een slecht humeur. Brain fog kan tevens lichamelijke klachten als hoofdpijn als gevolg hebben, maar kan ook maag- en darmpijn en diverse allergieën met zich meebrengen. Hersenmist is vaak te verminderen met een gezonden leefstijl. Eet bijvoorbeeld veel antioxidanten en je zult zien dat de brain fog binnen afzienbare tijd verdwenen is.

Zoeken op het internet

Wil jij meer weten over brain fog? Ga dan vooral zoeken op het internet. Hier is heel veel informatie te vinden over hersenmist. Weet echter wel dat lang niet altijd alle informatie even betrouwbaar is. Er zijn namelijk genoeg websites die puur informatie delen over brain fog om meer websitebezoekers te trekken. Hierdoor is deze informatie vaak niet betrouwbaar. Lijkt het alsof er veel bezoekers op de site zijn? Dat kan ook een instinker zijn. Veel websites kopen namelijk verkeer voor hun website. Dit is een makkelijke manier om hoger in de zoekmachines te komen en meer echte bezoekers te trekken. Veel kost dit overigens niet, want je kunt tegenwoordig al goedkoop websiteverkeer kopen. Richt je dan bij voorkeur ook alleen tot betrouwbare sites van instanties die gespecialiseerd zijn in brain fog.